U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud

De plaatselijke tijd in Amsterdam:

Inhoud

Inhoud

Volg me op Instagram bekijk daar ook me werk

We zijn geopend van dinsdag tot Zaterdag vanaf 13.00 tot 21.00

eind tijd kan soms afwijken

Prijzen

Amstelveen-ink hanteert prijsafspraken die alleen in de shop worden besproken, telefonische is dat niet mogelijk, omdat de plek en grote van de tatoeage beter kunnen worden beoordeelt op lokatie.

Ook heb je dan een beter beeld waar je straks voor gaat betalen. 

Amstelveen-Ink heeft geen uurtarief, de prijs die we afspreken zal zo blijven ongeacht hoe lang het zetten van de tatoeage op de bewuste dag duurt. 

Advies

Amstelveen-Ink raad aan om nooit zomaar een tatoeage zonder goed nagedacht te hebben te laten zetten, een tatoeage is geen plakplaatje, waar je later van kan zeggen haal maar effe weg.

Het advies van Amstelveen-ink naar jou is, ga eens rustig op een tattoo conventie  kijken en daar proeven hoe het is om een tatoeage te nemen, een tatoeage kan namelijk altijd en moet je in alle rust overwegen.

 Kom gerust anders eens langs in de shop dan kunnen we bespreken wat mogelijk is en niet mogelijk is, altijd vrijblijvend zonder verplichtingen.

 

Binnenlopen zonder afspraak!

Ik werk het liefst op afspraak ,dan kunnen we in alle rust je tatoeage zetten.

Binnenlopen zonder afspraak doe ik liever niet, maar is wel mogelijk als er opdat moment nog een plek vrij is, ik adviseer daarom dan ook altijd om eerst contact op te nemen, dan weet je ook zeker dat je niet tegen een teleurstelling aanloopt, voor vragen mag je altijd binnenlopen.  

Aanbetalingen!

Amstelveen-ink hanteert  de regel dat een aanbetaling gedaan moet worden als er een tatoeage word ingepland, de aanbetaling hangt af van de grote van de tatoeage.

Mocht je onverhoopt toch verhindert zijn op de bewuste dag, dan verwacht ik 24 uur van te voren telefonische contact of een mailtje te ontvangen, mocht het toch voorkomen dat je een paar uur voor het zetten van de tatoeage verhindert bent, dan zal ik de eerste keer niet moeilijk doen, maar als het bij de vervolg afspraak het weer gebeurd, dan breng ik de aanbetaling in rekening en kan daar geen aanspraak  meer op gedaan worden.  

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?